“Kijk, proef, ruik, ontdek en bewonder”

Een Bijzonder Bewuste Eetbelevenis!

Op 13 september vieren we samen de prachtige oogst van de zomer met een bijzondere ervaringsavond op de Green Heart Nature Farm. Laat je meevoeren door Tjitske op een reis langs je zintuigen en de diversiteit van het land. Ontdek nieuwe smaken uit voedselbos en moestuin en verbind je bewust met de unieke energie van dat wat er in dit seizoen groeit en bloeit. Ondertussen geniet je van heerlijk gezelschap en de rust van de natuur. Om vervolgens te eindigen aan het kampvuur met een fijn muziekje en een voldaan gevoel in je buik en je hart…

Gun jij jezelf deze bijzonder bewuste belevenis?

We starten de avond om 18:00 en ronden af rond 21:30, wie zin heeft kan dan nog gezellig blijven nagenieten.

Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met boeken. Tickets kun je reserveren via tjitske@greenheartnaturefarm.org.

De avond is op donatiebasis, je bepaalt zelf welke uitwisseling voor jou kloppend voelt voor deze ervaringsavond inclusief een maaltijd en drinken. Als richtlijn kun je denken aan een bedrag tussen de 20 en 50 euro, uit te wisselen via contant geld of een Tikkie ter plaatse.

Mocht je naderhand nog willen blijven slapen, informeer dan even naar de mogelijkheden om in ons logeerhuisje Keetie of met je eigen tent of camper te blijven overnachten.

*N.B. Bij heel slecht weer zal de avond helaas niet door kunnen gaan. Daar gaan we echter niet vanuit! De weergoden zijn ons tot nog toe goed gezind met de buitenevenementen dit jaar, dus vertrouwen we ook ditmaal weer op mooi zomeravondweer :).