Op zaterdag 15 juni 2024 was iedereen ook dit jaar weer van harte welkom om kennis te maken met onze natuurboerderij en het voedselbos! Het werd een prachtige dag, waar jong en oud genoten van rondleidingen, workshops, kruidenwandelingen, blote voeten wandelingen, heerlijke hapjes & drankjes, bessen plukken en onze boerderijdieren. Dank voor eenieder die als bezoeker of vrijwilliger deze dag tot een succes maakte!

Verderop vind je nog eens de uitnodigingstekst en het programma overzicht van de dag is terug te vinden op deze pagina. Een terugblik in beelden zegt echter meer dan honderd woorden, we delen dan ook graag een sfeerimpressie:

Uitnodiging Open Dag zoals vooraf gepubliceerd:

Op zaterdag 15 juni van 10:30 – 16:00 is iedereen ook dit jaar weer van harte welkom om kennis te maken met onze natuurboerderij en het voedselbos!

We verzorgen rondleidingen, inspirerende verhalen, een blote voeten ervaring, kruidenwandeling, een workshop om je eigen wormenhotel te bouwen, lekker eten en drinken en we delen graag ons fijne plek. Waarschijnlijk zijn de eerste bessen rond deze tijd al rijp, dus neem vooral een bakje of emmertje mee om te plukken!

Kom jij ook even langsfietsen of lopen? Je kunt zo binnenlopen. Voor de activiteiten geldt wel: VOL = VOL dus zorg dat je op tijd bent voor de start van een rondleiding, inspiratietalk of workshop als je zeker wilt zijn van je plek.

Meer informatie en een tijdschema van de activiteiten vind je op deze pagina. Heb je vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Graag tot ziens! Samen met jou maken we er graag net zo’n prachtdag van als afgelopen jaar :). Een feestje voor alle leeftijden…