Op zaterdag 17 juni is iedereen welkom om kennis te maken met onze natuurboerderij en het voedselbos! We verzorgen rondleidingen, lekker eten en drinken en delen graag ons fijne plek.

Programma:

Van 11:00 tot 15:00 kun je gezellig binnen komen wandelen aan de Leiweg 3A. Bij de tent word je welkom geheten en kun je iets lekkers te eten of drinken halen. Ook is een muziekje, informatie en een hoop gezelligheid te vinden.

Je kunt vervolgens bij één van de rondleidingen over het terrein aansluiten. Elk uur start er een nieuwe:

  • 11:00 Rondleiding door Kestrel
  • 12:00 Rondleiding door Geert-Jan
  • 13:00 Rondleiding door Kestrel
  • 14:00 Rondleiding door Geert-Jan

Hier hoor je meer over wat een voedselbos nou eigenlijk inhoudt, over onze manier van samenwerken met de natuur en de natuurlijke overvloed die een voedselbos oplevert. Proef en ontdek, en stel al je vragen.

Ook kun je zelf over de paden van het voedselbos rondwandelen om de sfeer te proeven en te genieten van de prachtige natuur.

Tot slot is er een lekker hapje of drankje te krijgen en wellicht al wat van onze bessen te oogsten. Fijn als je zelf een bakje of emmertje meeneemt van huis als je het leuk vindt om wat bessen mee naar huis te nemen! Wat contant geld meenemen kan ook handig zijn.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Alvast laten weten dat je komt?

Weet je al dat je langskomt? Laat het even weten door hier je gegevens in te vullen, dan weten we een beetje op hoeveel mensen we kunnen rekenen. 

Heb je je niet aangemeld maar wil je last minute toch spontaan even om de hoek komen kijken of je partner, vriend, familielid, kennis of buurvrouw meenemen? Van harte welkom ook zonder aanmelding!

Wil je ons steunen?

We vragen voor deze dag geen toegangsprijs. Op de Green Heart Nature Farm vertrouwen we op het natuurlijke principe van overvloed en de daarbij horende uitwisseling van waarde en energie (met geld als een vorm daarvan). 

Vind je de dag inspirerend en vind je het mooi wat we doen? Fijn als je iets wilt bijdragen om ons werk te steunen! Handig als je wat contant geld meeneemt hiervoor. Ook onze hapjes, drankjes en zelf te oogsten bessen bieden we aan in ruil voor een donatie.