Yoga betekent letterlijk verbinden. En vaak wordt er dan gesproken over het verbinden van lichaam en geest. Dat is het individualistische uitgangspunt! Er wordt vergeten dat wij nog altijd deel zijn van een geheel. We zijn deel van de wereld om ons heen (tot ver daarbuiten πŸ˜‰).

Dus yoga betekent ook verbinden met de mensen om je heen en met de natuur, waar ook wij onderdeel van zijn. En wat is er nou mooier dan dat verbinden met jezelf, de mensen om je heen EN de natuur allemaal samenkomt?

Dat gaan wij organiseren. En wij is in dit geval een samenwerking tussen Vitaplaza en de Green Heart Nature Farm van Kestrel en Geertjan (een van onze leden). De Green Heart Nature Farm is niet alleen een prachtige natuurboerderij maar ook een echt inspirerend voedselbos.

Kijk maar eens op hun website Green Heart Nature Farm –Natuurherstel, boerderij, regeneratieve landbouw .

Op zondag 17 september geeft onze yogadocent @zieltjensj een yogaworkshop op de Green Heart Nature Farm.

Je bent welkom vanaf 9:45u, de yoga is van 10:00u tot 11:15u

Na de yoga kan je je zelf meegenomen lunch nuttigen op deze prachtige plek (voor thee wordt gezorgd) en kan je je laten inspireren door het verhaal van Kestrel en Geertjan! (Uiteraard zullen we een ander moment zoeken bij slecht weer)

We willen deze ochtend zien als een try-out en doen hem daarom op donatiebasis.

Praktische zaken:

Aanmelden is verplicht, we hebben plek voor 12 deelnemers.

Aanmelden kan via judith@vitaplaza.nl

Als je je aanmeldt, rekenen wij erop dat je komt!

Neem je eigen mat-deken-kussen-handdoek mee.

We zullen een bakje neerzetten waar je je donatie kan doen op de dag zelf. (Betalen met een QR of tikkie is ook mogelijk!)

Doe jij mee aan π’΄π‘œπ‘”π’Ά 𝒾𝓃 𝒹𝑒 π“ƒπ’Άπ“‰π“Šπ“Šπ“‡?

yoga in de natuur - geffen, oss