Op de Green Heart Nature Farm bewegen we het hele jaar mee met de natuur en haar seizoenen. Graag staan we tussendoor bewust stil bij bijzondere momenten in de cyclus van het jaar.

Tijdens de langste dag van het jaar vieren we dan ook graag met jou de zomerzonnewende!

Het wordt een bijzondere viering in het voedselbos met een prachtige muzikale belevenis met White Heron. Je kunt een heerlijke avond verwachten met rust, ontspanning, plezier, heerlijk eten, genieten en opzwepende beats bij een Ecstatic Dance… Ben jij erbij? We hebben plaats voor maximaal 30 mensen, dus reserveer hier snel jouw ticket.

Het programma:

17:30 Inloop en welkom op de Green Heart Nature Farm en voedselbos

18:00 Samen ont-moeten, een lichte maaltijd, verbinden en genieten van het voedselbos

19:15 Opening Zomerzonnewende viering

19:30 Sound Healing & Ecstatic Dance Experience door White Heron

21:30 Nagenieten op de langste avond van het jaar

Tickets:

Voor deze avond vragen we als uitwisseling een bedrag van 30 euro, hiervoor krijg je een Sound Healing & Ecstatic Dance Experience voor 21 euro + een lichte maaltijd, snacks en drankjes voor 9 euro. Een ticket reserveer je hier.

Mocht je ons project een warm hart toedragen en extra willen steunen? Met een extra donatie help je ons om nog meer impact te maken met ons werk.

Over White Heron en de muzikale belevenis van deze Soundhealing & Ecstatic Dance Experience

Advait en Dwan vormen samen White Heron.

De zomerzonnewende viering wordt geopend door Dwan. Zij neemt je mee op een innerlijke reis met haar Soundhealing luisterconcert. Hierbij gebruikt ze instrumenten als viool, sjamanendrum, lichttaal zang en klankschalen. Met lichttaal brengt ze je in andere sferen, waaruit je veel inspiratie kunt putten. Ook kun je ontspanning, rust, maar ook activatie en inzichten verwachten. De Soundhealing brengt je terug naar jezelf.

Na de Sound Healing nodigt Advait je met zijn elektronische beats, soundscapes en modular synth uit in een Ecstatic Dance Experience. De vioolimprovisaties van Dwan vormen een bijzondere aanvulling en verdieping op zijn muziek. In de dansreis kun je je laten meevoeren door de klanken en bewegen zoals jij dat fijn vindt. Heel subtiel en rustig of juist groots, uitbundig en expressief. Er zijn geen kaders, niks is goed of fout. Behalve dat we niet praten met elkaar, elkaar respecteren en de ruimte geven en aanwezig zijn in het moment.

De muzikale viering wordt afgesloten door Dwan met opnieuw een Sound Healing sessie.

Na de muziek is er alle ruimte om nog lekker na te genieten met een (alcoholvrij) drankje, lekkere snacks, de ondergaande zon op deze bijzondere langste dag van het jaar, een kampvuurtje en samenzijn met elkaar..