Schimmels zijn boeiende en wonderlijke organismen, die ons hoop geven op een mooiere wereld. Ze zijn de grote verbinders,  schoonmakers, architecten, regenmakers en transporteurs, onmisbaar voor een gezonde biosfeer.

Wat hebben schimmels nodig om goed hun werk te kunnen doen? Wat kunnen wij leren van schimmels? Je komt het op 22 juni te weten in de lezing ‘Ondergronds Gezwam’ door Marc Siepman.

  • Lezing ‘Ondergronds Gezwam’ door Marc Siepman
  • Wanneer: 22 juni, van 19:30 – 21:30 (inloop vanaf 19:00)
  • Waar: Green Heart Nature Farm, Leiweg 3A te Geffen

Wat zijn we verheugd dat Marc Siepman naar Geffen komt!

Marc zet zich in voor een wereld waarin we ons weer verbonden voelen met elkaar en de rest van de biosfeer. Een voorbeeld voor velen van ons… Hij geeft inmiddels meer dan tien jaar cursussen en lezingen over de bodem, biodiversiteit, systeemdenken, permacultuur en geefeconomie. Ook schreef hij tientallen artikelen, blogs en columns over deze onderwerpen. Hij vertaalde drie boeken en is momenteel bezig met het schrijven van een eigen boek. Meer lezen over wie hij is en wat hij doet? Check hier zijn website.

Tickets

Kom jij je laten inspireren door de wondere wereld van de schimmels, in de prachtige setting van het voedselbos van de Green Heart Nature Farm in Geffen? Je kunt hier je ticket reserveren voor deze avond. Tickets zijn beperkt verkrijgbaar, dus wees er snel bij ;).

Wil je ons werk steunen?

We vragen voor deze avond geen toegangsprijs. Graag laten we ons inspireren door Marc, die al jaren niet meer werkt voor geld, maar met zijn gezin leeft van giften. Ook op de Green Heart Nature Farm vertrouwen we op het natuurlijke principe van overvloed en de daarbij horende uitwisseling van waarde en energie (met geld als een vorm daarvan). 

Vind je de avond inspirerend? Fijn als je iets wilt bijdragen aan de Green Heart Nature Farm en Marc Siepman, om ons werk te steunen en de onkosten van deze avond te compenseren. Handig als je wat contant geld meeneemt hiervoor.