TREEFEST – 26 november

We genieten met onderstaand filmpje nog even na van het prachtige boomplantfestival… waar we meer dan 300 bomen en struiken hebben geplant met ruim 200 bezoekers op ons land.. Wauw! Wat zijn we dankbaar voor deze inspirerende dag van verbinding, delen, genieten en leren.. Over kruiden, biodiversiteit, natuurherstel, voedselbossen, permacultuur, het bodemleven, verbinden met het land, bomenmuziek, en als kers op de taart de prachtige kampvuurverhalen en heerlijke hapjes en drankjes. Dank aan The Pollinators voor deze mooie samenwerking! En uiteraard ook heel veel dank aan alle plantcoaches, vrijwilligers en specifiek Lisette Kreischer, Marc Siepman, Daryo Verouden, Pien van Schaijk, Frank Gorter, Simon Hodges, Estée Makampo en Robin Habers, OwaisVega en Sparkle & Spice voor het delen van de kennis, inspiratie, verhalen, mooie muziek en het heerlijke eten. Volgend jaar weer?

Onderstaand lees je het eerder geplaatste aankondigingsbericht voor dit event:

Bomen planten is een feest! Daarom organiseren wij, in samenwerking met The Pollinators, Treefest 2022! Een festival met leerzame workshops, kunst, muziek, lekker eten én natuurlijk bomen planten. Laat je verrassen door de (bio) diversiteit!

Ook is het Tree Fest de afsluitende bijeenkomst van de grote crowdfundingcampagne waaraan maar liefst 50 voedselbossen door heel Nederland en België aan meegedaan hebben. Deze middag maken we het eindbedrag bekend en planten we symbolisch samen de laatste boom van TREEVEMBER.

Steun ons voor onze bomen en doneer via deze link.

We nodigen je van harte uit in het Brabantse Geffen nabij Oss. Neem laarzen en warme (waterdichte) kleding mee!

Check TREE FEST voor vol programma en alle informatie  ….