Jaaa het is weer die tijd van het jaar!! We mogen weer genieten van de prachtige overvloedige oogst van moeder natuur, ditmaal in de vorm van bessen, bessen en nog eens bessen. In allerlei soorten en maten… Zwarte bes, rode bes, witte bes, kruisbes, blauwe bes, framboos, taiberry, zilverbes, Japanse wijnbes en nog veeeeeel meer! Elk jaar is het weer een feest om samen te genieten van het plukken, en vervolgens overheerlijke jam te maken, wie weet wel onder het genot van een heerlijk ‘jamming’ muziekje?

Kom jij meegenieten en delen in de overvloed? Op zondag 30 juni en vrijdag 5 juli maken we er een heerlijk ‘Bessen pluk en Jam maak festijn’ van.

Globaal programma zondag 30 juni en vrijdag 5 juli:

  • Vanaf 14:00 bessen plukken, bessen schonen en de potten voorbereiden.
  • Eind van de middag / begin van de avond jam maken.
  • Tussendoor gezellig samen eten. Wij zorgen voor een hapje en drankje. Iedereen die het leuk vindt is van harte welkom om ook iets mee te nemen en potluck stijl te delen!

Je kunt inlopen en weggaan wanneer je wilt.

Wel graag even aanmelden vooraf via info@greenheartnaturefarm.org.

Uiteraard krijg je een potje jam mee naar huis! Vorig jaar plukten we wel 23 kilo bessen en maakten we maar liefst 84 potten jam. Zouden we dat record dit jaar verbreken? Let’s do it!