Mocht je apart hiervan een keer langs willen komen voor een rondleiding, kookworkshop, wildplukwandeling, een andere leuke (groeps)activiteit, of willen logeren in ons logeerhuisje of met een tent of camper op het grasveld? Er is van alles mogelijk. Neem vooral even contact op om de mogelijkheden te verkennen.

Jouw project of idee realiseren bij of met de Green Heart Nature Farm?

We geloven enorm in de kracht van community en staan dan ook open voor jouw ideeën van projecten of activiteiten die jij bij / met de Green Heart Nature Farm op zou willen zetten om onze plek, faciliteiten en inspiratie nog meer te kunnen delen. 

Zo werken we samen met Vitaplaza Oss aan Yoga in de Natuur activiteiten, met lokale basisschool de Wissel aan natuurlessen voor kinderen, en samen met de Brabantse Milieufederatie aan praktijklessen over voedselbossen.

Met diverse andere partners en enthousiastelingen werken we samen aan bijvoorbeeld kook- en wildplukworkshops, pendelworkshops, een kruidentuin / kruidenwandelingen, een studentendag van HAS Hogeschool, een internationaal zomerkamp, een verjaardagsfeest en vrienden barbecue. Daarnaast zijn er nog tal van ideeën voor bijvoorbeeld het organiseren van een vrouwencirkel, diner, teamuitje voor een bedrijf, excursie voor andere scholen etc etc… kom maar op! Wij kijken graag of we jouw idee kunnen helpen realiseren en floreren, in een mooie uitwisseling van energie :).

Onderstaande activiteiten en evenementen hebben eerder al plaatsgevonden:

2024

2023

2022