Mocht je apart hiervan een keer langs willen komen voor een rondleiding, een leuke (groeps)activiteit, of willen logeren in ons logeerhuisje of met een tent of camper op het grasveld? Er is van alles mogelijk. Neem vooral even contact op om de mogelijkheden te verkennen.

Jouw project of idee realiseren bij of met de Green Heart Nature Farm?

We geloven enorm in de kracht van community en staan dan ook open voor jouw ideeën van projecten of activiteiten die jij bij / met de Green Heart Nature Farm op zou willen zetten om onze plek, faciliteiten en inspiratie nog meer te kunnen delen. 

Zo is er bijvoorbeeld een groepje aan het kijken of ze op een stuk ongebruikte grond een medicinale kruidentuin in kunnen richten, is er een internationaal zomerkamp geweest, wordt er een inspirerende studentendag georganiseerd, een verjaardagsfeest en vrienden barbecue in onze tent gehouden, en zijn er ideeën geopperd voor bijvoorbeeld het organiseren van een vrouwencirkel, oogstdiner, teamuitje voor een bedrijf, excursie voor de basisschool etc etc… kom maar op! Wij kijken graag of we jouw idee kunnen helpen realiseren en floreren, in een mooie uitwisseling van energie :).

Onderstaande activiteiten en evenementen hebben eerder al plaatsgevonden:

2023

2022