UITVERKOCHT

Een bijzonder concert in het midden van het Geffense voedselbos.

Op zondagmiddag 14 augustus wordt de open plek in het voedselbos aan de Leiweg omgetoverd tot theater.

Hier kun je genieten van de akoestische noten die het lokale, muzikale trio TAMED ten gehore brengt. Ook zal Estée uit Amsterdam je trakteren op betoverende klanken die zij met haar viool weet te creëren. Tenslotte word je meegenomen op een inspirerende rondleiding door het voedselbos.

TAMED

Drie stemmen, twee gitaren, één gezamenlijk doel; de allerbeste en meest verrassende pop & rock klassiekers coveren in een gemoedelijke huiskamersetting. Eerlijk. Rauw. Intiem. Chesterfield bank en aanstekelijk enthousiasme inbegrepen.

Bekijk hun Facebookpagina om een indruk te krijgen van hoe een optreden van TAMED eruit kan zien, geloof ons dat je er bij wil zijn en bestel hieronder daarna snel je kaarten.

Estée

Estée zal je tijdens Noten in de Natuur laten horen hoe veelzijdig het geluid van een viool kan zijn. Een optreden van Estée is een beleving, waarbij je wordt meegenomen op een reis door de creativiteit en sensitiviteit van Estée.

Op 14 augustus zal ze een combinatie van verschillende stijlen laten horen en zich laten inspireren door het voedselbos en jou als publiek. Ga het vooral zelf ervaren en bestel hieronder je kaarten.

Bij deze noten horen natuurlijk heerlijke versnaperingen. Daarom zal Karin van Sparkle & Spice met haar caravan zorgen dat je altijd een drankje en hapje kunt kopen.

UITVERKOCHT: zet je hieronder op de reservelijst

Helaas, Noten in de Natuur is volledig uitverkocht. Je kunt jezelf nog wel op de reservelijst zetten. Als er dan afzeggingen zijn, dan bellen we je. Mocht er nog een plekje voor je beschikbaar komen: de kaarten kosten 10 euro per stuk.

  Vraag & antwoord

  Hoeveel kaarten mag ik bestellen?

  Om meerdere mensen de kans te geven om van dit kleine samenkomen te genieten kun je maximaal 5 kaarten per persoon bestellen.

  Hoe kom ik naar Noten in de natuur?

  Als je in Geffen woont natuurlijk te voet of op de fiets. Mocht je van verder komen, dan kun je eenvoudig met de trein naar station Oss-West reizen en daar een OV fiets huren. Ook kun je ervoor kiezen om de auto naar Geffen te komen. We hebben beperkt plek, dus volg bij aankomst de instructies van het team van Green Heart Nature Farm. Zo krijgt iedereen een plekje.

  Wat als het slecht weer is?

  We hebben een grote tent staan waar de artiesten en het publiek droog kunnen staan of zitten bij regen en in de schaduw bij brandende zon. We hopen echter op een mooie dag waar we lekker in het zonnetje in het gras kunnen zitten. Mocht er echt storm verwacht worden, dan besluiten we als organisatie kort van tevoren welke maatregelen er genomen worden.

  Mogen kinderen ook mee?

  Hoe mooi als kinderen ook kennis maken met het bijzondere stukje natuur dat er op Green Heart Nature Farm wordt hersteld. Kinderen zijn ook welkom en hebben zelfs tot en met 12 jaar geen kaartje nodig. Scheelt ook weer oppas regelen!