Marjon leerden we kennen via Ons Maasland, een lokaal netwerk van mensen die graag samen aan een betere en mooiere wereld bouwen, vanuit het Society 4.0 gedachtegoed. Marjon verzorgt pendelworkshops, waar je met behulp van een pendel weer makkelijker verbinding kunt leggen met jouw eigen innerlijke wijsheid. Marjon:

“Je pendel mag je zien als je “ vriendje”. Alles is energie, hierbij kun je denken aan de energie van kristallen, metaal, jij, de ruimte waar we nu zijn en er is ook energie tussen jou en mij.

Je pendel resoneert met jouw energie en is het verlengstuk van jouw hogere zelf (jouw intuïtie). Je hogere zelf is jouw wijze heldere energie die jou verbindt met de bron. Ook weet je hogere zelf alles over de wereld en natuurlijk ook over jou. Je hogere zelf mag je zien als een levende energie vol met informatie. Door de pendel zorgt de hogere zelf ervoor dat je deze wijsheid kan zien.”

Meer info of opgeven? Zie onderstaande informatie, deze zelfde info geldt voor de editie van dinsdag 23 april. Neem contact op via de onderstaande contactgegevens voor meer info: