“Voor jouw bedrijf is dit een interessante mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen voor een gezondere toekomst en maatschappij (CSR), invulling te geven aan groene en duurzame ambities, en/of in CO2 compensatie voor bedrijfsactiviteiten te voorzien. Wil je met ons overleggen over de mogelijkheden? We denken graag mee! Neem dan vooral contact met ons op, zodat we een mooie maatwerk oplossing kunnen vinden”

Wij hebben de Green Heart Nature Farm opgericht omdat we geloven in de missie van natuurherstel, educatie, delen van natuurlijke overvloed en inspiratie, en het gezamenlijk bouwen aan een regeneratieve toekomst.

Dit kunnen we echter niet zonder steun van talloze mensen en organisaties om ons heen. Mede dankzij jouw bijdrage kunnen we doorgaan met het realiseren van deze missie. Help jij de Green Heart Nature Farm nog meer impact te maken? Sluit je aan bij de ‘Vrienden van het Voedselbos’ en draag op jouw manier een steentje bij! Hoe?

1. Door gezellig mee te komen werken op onze Contribute & Connect dagen

We zijn onwijs dankbaar voor eenieder die zich op de doorlopende Contribute & Connect dagen inzet om eenmalig of structureel mee te helpen met planten, zaaien, bomen verzorgen, oogsten, bouwen, leren, delen en genieten van een lekker hapje & drankje. Inmiddels is er een vaste groep van zo’n 25 vrijwilligers die regelmatig terugkomt om te helpen. Zij vormen een heel belangrijk onderdeel van de kernactiviteiten op de Green Heart Nature Farm en voor het blijvend vergroten van onze impact. Dankjulliewel voor de fantastische inzet en fijne support lieve Vrienden van het Voedselbos!!

Ook als bedrijf kun je een dag met een groep medewerkers langskomen op een speciaal vormgegeven Contribute & Connect dag, passend bij jouw organisatie en wensen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

2. Door jouw talenten, skills, tools of materialen in natura bij te dragen als bedrijf of particulier, voor de activiteiten in ons voedselbos

Steeds meer bedrijven worden ook ‘Vriend van het voedselbos’ en steunen ons met het gratis of tegen flinke korting delen van hun diensten, tools of materialen. Ook hier zijn we heel dankbaar voor! Lees bijvoorbeeld hoe lokale rietdekkers riet brengen als gratis waardevolle input voor het voedselbos. Lokale drukkerij Wihabo leverde gratis posters voor onze activiteiten, bouwbedrijf van Schijndel doneert structureel resthout, en zo zijn er nog veel meer voorbeelden van bedrijven die hun tools of materialen inzetten ter support van de Green Heart Nature Farm. Denk bijvoorbeeld aan logistieke hulp, waardevolle kennis en adviezen, houten pallets, biologisch snoeihout en boomstammen, een tuinhuisje en oude brandweerslangen. Je vindt meer van deze voorbeelden op de pagina ‘Vrienden van het voedselbos’.

Ook diverse particulieren dragen hun steentje bij in natura. Of het nu is door prachtige (drone)foto’s te maken, door het koken of bakken van lekkere hapjes of drankjes voor een evenement, een workshop te komen geven tijdens onze Open Dag, vogelnestnetjes of sleutelhangers met voedselbosdiertjes te haken, zelf gestekte of gekweekte plantjes te doneren, een partij boomstammen voor een insectenwal te brengen, gereedschap uit te lenen of doneren, of elektricien- of loodgietersskills in te zetten. Allemaal zijn deze bijdragen super waardevol. Prachtige voorbeelden van hoe een lokale community samen op regeneratieve wijze aan een mooiere toekomst bouwt! Dankjulliewel! Wil je ook op deze manier bijdragen op jouw unieke manier? Laat het vooral weten, dan kijken we wat mogelijk is.

3. Door een donatie in euro’s, om natuurherstel, biodiversiteit en educatie naar een nog hoger plan te tillen, en zo samen vorm te geven van een regeneratieve toekomst

Naast bijdragen in natura zijn ook euro’s van essentieel belang voor de realisatie van onze groene en regeneratieve missie, om zo op nog meer planten, dieren en mensen een positieve impact te maken en de overvloed van de natuur te kunnen delen. Een groot deel van de reeds aangeplante bomen, bodemherstel activiteiten, biodiversiteitsmaatregelen en (gratis) evenementen en educatie activiteiten hadden we niet neer kunnen zetten zonder financiële steun van onze donateurs en subsidieverstrekkers. Dank ook aan jullie onwijs waardevolle support!

Met jouw financiële bijdrage in de vorm van een donatie kunnen wij bijvoorbeeld een kleine boom, fruitboom of notenboom aanplanten of verzorgen. Of Peggy, ons hangbuikzwijn dat we van de slager hebben gered, eten geven. Je kunt ons ook helpen met het realiseren van een nieuwe natuurvijver, (roof)vogel nestkasten, een vleermuiskelder, of het educatiecentrum, dat we in de nabije toekomst willen gaan bouwen op de Green Heart Nature Farm.

Doneer jouw bijdrage contant in een envelop of de donatiebox of gebruik onze bankgegevens om jouw bijdrage over te maken: Green Heart Nature Farm | NL 97 RABO 0318130858 | Omschrijving: Donatie

Hieronder krijg je een idee wat wij met jouw donatie kunnen realiseren. Bepaal vooral jouw eigen donatiebedrag. Elke bijdrage is goed en welkom. Heb je speciale wensen rondom de besteding van jouw bijdrage of wens je een kwitantie of bewijs van jouw donatie, laat het dan weten via info@greenheartnaturefarm.org.

Alvast hartelijk dank voor jouw steun!

Wat wij met jouw bijdrage o.a. kunnen realiseren:
Kleine boom, plant of struik€ 15 – 25
Fruitboom€ 25 – 80
Notenboom€ 60 – 100
Jaarlijkse zorg voor 1 boom of struik en de bodem eronder€ 60
Voeding en verzorging voor Peggy (1 maand)€ 25
Aanleg extra natuurvijver / WADI€ 1000 – 5000
Extra (roof)vogel nestkasten€ 50 – 500
Extra insectenwal€ 50 – 500
Informatiebord€ 50 – 500
Nieuw te bouwen educatiecentrum + inrichting> € 50.000