Na een ontzettend geslaagde eerste editie van yoga in de natuur kan een vervolg niet uitblijven. De energie, de verbinding, de zuurstof en ook de gezelligheid staat nog steeds vers in ons geheugen. Helaas was het nogal nat in het najaar en de winter, maar we pakken de draad nu graag weer op in het voorjaar!


Op 21 april en 2 juni organiseren we daarom opnieuw een yogaworkshop buiten bij onze natuurvijver, samen met Vitaplaza Yoga. Daarnaast wil Tjitske, een van onze beheerders & bewoners, bij voldoende animo een overheerlijke gezonde verrassingslunch verzorgen. Een middagmaaltijd van biologische seizoensproducten, grotendeels uit eigen moestuin en het voedselbos. Uiteraard inclusief een heerlijk zelf gebrouwen drankje, warm of koud naar gelieven.Β 

De yoga is lekker actief, aangezien het buiten wat frisser kan zijn. Surya Namaskar, de Zonnegroet, zal de basis zijn van de yogaserie. Met een beetje geluk mogen we de zon buiten begroeten, maar het zal voornamelijk gaan om de warmte van ons eigen innerlijke zonnetje!


Doe jij mee aan yoga in de natuur?
Zondagochtend 21/4 en 2/9
10:45 – 11:45 Yoga (neem je eigen mat mee)
12:00 – 13:00 Lunch

Op de Green Heart Nature Farm, adres Leiweg 3a in Geffen.
De yogales is op basis van donatie. Dit kan contant of via QR Code die aanwezig zal zijn.
Voor de uitgebreide verrassingslunch rekenen we 15 euro. Graag deze contant betalen.
Uiteraard houden wij rekening met dieetwensen. (Met een minimale deelname van 4
personen.)


Je kunt je aanmelden via info@greenheartnaturefarm.org of via Vitaplaza. Vermeld meteen even of je alleen deelneemt aan de yoga of yoga en lunch wilt doen. (Denk eraan ook meteen je dieetwensen door te geven)
Wanneer je je aanmeldt, nemen we aan dat je komt! We hebben plek voor maximaal 12
deelnemers.

Doe jij mee aan π’΄π‘œπ‘”π’Ά 𝒾𝓃 𝒹𝑒 π“ƒπ’Άπ“‰π“Šπ“Šπ“‡? Tot dan!